Welkom op deze website!

U bevindt zich op de vernieuwde website van Stichting Levende Molens te Roosendaal, die al meer dan dertig jaar (vanaf 1986) actief is op het gebied van molenstudie en molenbehoud.

Lange tijd heeft deze stichting de beschikking gehad over een eigen website, dankzij de zeer gewaardeerde inzet van Aimé Smeijers uit Alsemberg (B.) die ons op die manier een plekje gaf in de wereld van het internet. Vele jaren is hij onze webbeheerder geweest en heeft hij op die manier de zichtbaarheid en bekendheid van onze stichting aanmerkelijk kunnen vergroten. We zijn hem hiervoor veel dank verschuldigd.

Op een zeker moment heeft de heer Smeijers ons verzocht, om van zijn taak ontheven te worden wegens zijn gevorderde leeftijd. Zodoende is onze website in de loop van 2016 jammer genoeg opgedoekt. Het bestuur heeft dit als een duidelijk gemis ervaren en is op zoek gegaan naar een vormgever voor een nieuwe website. Die werd in het najaar van 2017 gevonden in de persoon van de 19-jarige Bram van Oosterhout, een enthousiaste en kundige leerling van het Zoomvliet College in Roosendaal, waar hij een opleiding ‘Mediavormgever’ volgt.

Het resultaat ziet u thans voor u, nou ja… de eerste fase daarvan. We hebben immers nog plannen om in de komende jaren een webshop te koppelen aan deze website en voor de langere termijn staat er ook een beeldbank op ons verlanglijstje.

Wij hopen dat deze website voor u een aangename kennismaking zal zijn. Plaats deze URL zeker bij uw favorieten, want we zullen regelmatig nieuwe items eraan toevoegen en de inhoud actueel houden.

Heeft u opmerkingen of suggesties, een klacht of een compliment? Wilt u ons steunen of actief worden binnen de stichting? Wenst u een collectie aan ons over te dragen? Maak dan gerust gebruik van het contactformulier of stuur ons een mailtje (zie onder ‘contact’).

Deze website is momenteel nog volop in ontwikkeling.

Heeft u tips om de klantvriendelijkheid te vergroten of om de inhoud te verbeteren? Laat het ons weten a.u.b.

C o n t a c t